Arena Bonifika sport-hall in Koper

Večnamenski objekt, ki ga po prenovi leta 2014 poznamo pod imenom Arena Bonifika, je prve športnike sprejel maja 1999. Zagotovo so številne reprezentančne tekme v rokometu in košarki vzpodbujale domačine k postavljanju novih izzivov in tako je tudi koprski šport v slovenskem prostoru in v tujini postajal bolj prepoznaven.

V dopoldanskih urah v dvorani poteka srednješolski pouk športne vzgoje. Svojo prepoznavnost dvorana gradi z rednimi domačimi vadbenimi in tekmovalnimi programi ter s številnimi odmevnejšimi domačimi in mednarodnimi športnimi dogodki, koncerti, sejemskimi, kongresnimi in drugimi družabnimi prireditvami. Športni objekt vsako leto obišče 287.000 uporabnikov in obiskovalcev prireditev.

Osrednja dvoranska površina omogoča vadbo tako na centralni tekmovalni površini kot tudi na manjših enotah (½ ali ¼) in je primerna za rokomet, mali nogomet, košarko in odbojko.

Контакты
Словения, 6000 Копер,
Capodistria
Nataša Matijević
Мы используем файлы cookies для улучшения работы сайта. Оставаясь на нашем сайте вы соглашаетесь с Пользовательским соглашением и условиями обработки данных.